Ενοικίαση Μίνι Λεωφορείου Χανιά

Αυτόματα Μίνι Λεωφορεία 7θέσια Diesel

Το VW Caddy Maxi είναι ένα σπουδαίο Ενοικιαζόμενο Αυτόματο Μίνι Λεωφορείο, δοκιμασμένο και πρώτο στις επιλογές των γκρουπ και πιθανά ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του για την άνεση που προσφέρει, την αξιοπιστία και τον μεγάλο χώρο που διαθέτει για τις αποσκευές. Είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες και για όσους θέλουν ένα αυτοκίνητο με ευρυχωρία. Το VW Caddy Maxi είναι 7θέσιο και έχει άφθονο χώρο για τις αποσκευές. Η πρόσβαση στα καθίσματα είναι πολύ εύκολη, οι επιβάτες κάθονται αρκετά ψηλά και έτσι μπορούν να απολαμβάνουν θαυμάσια θέα ενώ ταξιδεύουν. Κατόπιν αιτήσεως, θα σας παραδώσουμε το VW Caddy Maxi στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

7θέσια Μίνι Λεωφορεία

Αυτός ο τύπος Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων στην Κρήτη είναι ιδανικός για πολλούς επιβάτες, διότι έτσι θα έχετε κέρδος τα χρήματα που θα ξοδεύατε στα ταξί και στις δημόσιες συγκοινωνίες. Σίγουρα θα απολαύσετε το ταξίδι σας ενοικιάζοντας ένα 7θέσιο Μίνι Λεωφορείο είτε είστε μια μεγάλη παρέα φίλων είτε μια μεγάλη οικογένεια. Το Nissan Evalia και το Fiat Doblo είναι πολύ πρακτικά 7θέσια Οικογενειακά Αυτοκίνητα, τα οποία μπορούν να μεταφέρουν μέχρι 7 επιβάτες συν τις αποσκευές τους. Ανακαλύψτε την Κρήτη με την Ενοικίαση 7θέσιου Μίνι Λεωφορείου από την Chaniacarrentals.com. Κάντε κράτηση τώρα ένα από τα 7θέσια Μίνι Λεωφορεία μας, το Nissan Evalia ή το Fiat Doblo, μέσω της ιστοσελίδας μας και απλά ακολουθήστε τα βήματα της μηχανής κρατήσεων.

9θέσια Μίνι Λεωφορεία Diesel

Εάν ψάχνετε για ένα μεγαλύτερο Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο και ταξιδεύετε με μεγάλη παρέα μέχρι 9 άτομα, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε από τον στόλο μας τα 8θέσια ή 9θέσια Μίνι Λεωφορεία μας. Ακόμα και αν καλύψετε όλες τις θέσεις, θα έχετε επιπλέον χώρο για τις αποσκευές σας και για οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε. Επιλέγοντας ένα Ενοικιαζόμενο 9θέσιο Μίνι Λεωφορείο Diesel θα αποφύγετε χρονοτριβές με τις δημόσιες συγκοινωνίες καθώς και κόστος για 2 αυτοκίνητα που θα επιλέγατε σε αντίθετη περίπτωση για την μεγάλη σας παρέα. Στην Ενοικίαση 9θέσιου Μίνι Λεωφορείου Diesel θα μοιραστείτε τα κόστη και θα ταξιδέψετε με όλες τις ανέσεις. Η Chaniacarrentals.com είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς για την Ενοικίαση 9θέσιου Μίνι Λεωφορείου Diesel στην Κρήτη, λόγω των όρων και των προϋποθέσεων που ορίζουμε στις κρατήσεις και λόγω του αξιόπιστου στόλου μας. Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημά σας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

9θέσια Αυτόματα Μίνι Λεωφορεία

Η Chaniacarrentals.com διαθέτει για εσάς προς Ενοικίαση 9θέσιου Αυτόματου Μίνι Λεωφορείου το Peugeot Traveller Diesel σε μια πολύ λογική τιμή. Είναι ακαταμάχητο στην οδήγηση, ο δίλιτρος πανίσχυρος κινητήρας του βγάζει 180 ίππους και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Peugeot Traveller Diesel μπορεί να σας πάει όπου θέλετε. Τα 70 λίτρα χωρητικότητας του ντεπόζιτού του προσφέρουν 1200χλμ αυτονομίας και ο μέσος όρος κατανάλωσης καυσίμου φτάνει τα 6 λίτρα / 100 χλμ.. Θα απολαύσετε την Ενοικίαση του Αυτοκινήτου σας στο μέγιστο. Είτε έρχεστε στην Κρήτη για οικογενειακές διακοπές είτε πραγματοποιείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι, καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή και ζητήστε μας πληροφορίες σχετικά με την online διαδικασία των κρατήσεων μέσα από το σύστημά μας. Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημά σας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

https://www.livechatalternative.com/