Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο των Χανίων

Άφιξη στο Αεροδρόμιο των Χανίων

Όταν φτάσετε στο Αεροδρόμιο των Χανίων ένα μέλος του προσωπικού μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας.

Αναχώρηση

Η Chaniacarrentals.com θα είναι μαζί σας μέχρι την τελευταία στιγμή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Κρήτη και θα σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε θέματα που μπορεί να προκύψουν με το Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο σας και το ταξίδι σας στο νησί. Εάν θέλετε να παραδώσετε το αυτοκίνητο στο Αεροδρόμιο των Χανίων, ένα μέλος του προσωπικού μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αναχωρήσεων.

GPS Ρυθμίσεις Συσκευής

Για να βρείτε το αεροδρόμιο των Χανίων σε μια συσκευή GPS, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις παρακάτω πληροφορίες στην GPS συσκευή σας. Γεωγραφικό πλάτος και μήκος του αεροδρομίου: 35°32'24.39"N 24° 8'25.92"E or 35.540108, 24.140533.

Το Αεροδρόμιο των Χανίων βρίσκεται 14 χλμ. από τα Χανιά, περίπου 20 λεπτά οδικώς. Ο κωδικός IATA που χρησιμοποιείται για το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων είναι CHQ.

Είτε έρχεστε για διακοπές είτε για επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη, στο Αεροδρόμιο των Χανίων η Chaniacarrentals.com προσφέρει άφθονα μοντέλα και κατηγορίες αυτοκινήτων: Οικονομικά Αυτοκίνητα, Οικογενειακά αυτοκίνητα, Αυτόματα αυτοκίνητα, Πετρελαιοκίνητα, Κομψά Αυτοκίνητα σε Προσιτές Τιμές, Κάμπριο, Μίνι Λεωφορεία, Πολυτελή Αυτοκίνητα , SUV’s, Τζιπ 4x4. Επιλέξτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και κλείστε το online μέσω της μηχανής κρατήσεων της εταιρείας μας.

Η Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο των Χανίων είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το νησί της Κρήτης και την περιοχή των Χανίων. Οδηγήστε αυτοκίνητα της Chaniacarrentals.com και επισκεφθείτε μέρη όπως η Γεωργιούπολη, το Ακρωτήρι, το Φραγκοκάστελλο, τα Σφακιά, ο Πλατανιάς, η Αγία Μαρίνα, το Καστέλι και η Κίσσαμος.

Φθηνές Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αεροδρόμιο Χανίων

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Diesel στο Αεροδρόμιο των Χανίων

Ενοικιαζόμενα SUV Τζιπ στο Αεροδρόμιο Χανίων

https://www.livechatalternative.com/