Ενοικιάσεις SUV στα Χανιά

SUV Αυτοκίνητα Πολυτελείας

Το Nissan Qashqai και το Kia Sportage, intermediate crossovers SUV και τα δύο, βρίσκονται στο στόλο Ενοικίασης Αυτοκινήτων μας για καλό λόγο. Είναι πολύ άνετα στην οδήγηση και είναι πραγματικά οικονομικά. Έχουν σύστημα 4x4 και είναι εκπληκτικά. Και τα δύο μοντέλα των Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων μας αποτελούν εξαιρετική επιλογή Ενοικίασης Αυτοκινήτου για όσους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν δια μέσου όλων των δρόμων και των γύρω πόλεων καθώς και τα κυριότερα αξιοθέατα. Συνίστανται κυρίως για 2-5 επιβάτες με αποσκευές. Ο χώρος των αποσκευών είναι 410 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους, χωρίς να είναι ξαπλωτά. Θα αγαπήσετε αυτά τα ευρύχωρα, άρτια εξοπλισμένα Ενοικιαζόμενα SUV Αυτοκίνητα Πολυτελείας για την ευελιξία και την άνεση τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας μας Chaniacarrentals.com. Κατόπιν αιτήματος σας παραδίδουμε τα οχήματα στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

Premium SUV Αυτόματα

Το πολυτελές SUV BMW X1 Twin Turbo έχει ότι χρειάζεστε για να γνωρίσετε το νησί της Κρήτης με στυλ και άνεση. Παρόλο που το BMW X1 διαθέτει ισχυρό κινητήρα, είναι πολύ αποδοτικό στο φυσικό αέριο. Σίγουρα θα μπορούσατε να επιλέξετε μεταξύ πιο Φθηνών Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων, αλλά επιλέγοντας ένα πολυτελές SUV όπως το BMW X1, εξασφαλίζετε ότι θα ταξιδέψετε άνετα, γιατί έχει μεγάλο πορτμπαγκάζ για τις αποσκευές σας και είναι ευρύχωρο για τους επιβαίνοντες. Συνδυάζει την πολυτέλεια με την σπορ οδήγηση και είναι αρκετά οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμου. Εάν σχεδιάζετε διακοπές στην Κρήτη, σκεφτείτε για την Ενοικίαση του Αυτοκινήτου σας ως πρώτη επιλογή το BMW X1 από την Chaniacarrentals.com και κατόπιν αιτήματός σας, θα σας παραδώσουμε το Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητό σας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

Αυτόματα SUV

Το Nissan X-Trail είναι μεταξύ των πιο αποδοτικών 7θέσεων 4x4 SUV’s στην κατανάλωση καυσίμου με άφθονους χώρους για τις αποσκευές. Το έκτο και το έβδομο κάθισμα παρότι θεωρούνται ότι είναι για παιδιά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τοποθέτηση διάφορων άλλων πραγμάτων για ένα ευχάριστο ταξίδι. Ο βοηθός στάθμευσης με κάμερα 360° θα σας βοηθήσει να παρκάρετε οπουδήποτε θελήσετε και το σύστημα navigation θα σας οδηγήσει με σιγουριά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Το X-Trail προσφέρει σύνδεση USB και Bluetooth, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι περίπου. 5,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Επιλέξτε την Ενοικίαση Αυτοκινήτου από την Chanaicarrentals.com και κατόπιν αιτήματός σας, θα σας παραδώσουμε το Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητό σας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

https://www.livechatalternative.com/