Ενοικίαση Diesel Αυτοκινήτου Χανιά

9θέσια Μίνι Λεωφορεία Diesel

Εάν ψάχνετε για ένα μεγαλύτερο Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο και ταξιδεύετε με μεγάλη παρέα μέχρι 9 άτομα, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε από τον στόλο μας τα 8θέσια ή 9θέσια Μίνι Λεωφορεία μας. Ακόμα και αν καλύψετε όλες τις θέσεις, θα έχετε επιπλέον χώρο για τις αποσκευές σας και για οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε. Επιλέγοντας ένα Ενοικιαζόμενο 9θέσιο Μίνι Λεωφορείο Diesel θα αποφύγετε χρονοτριβές με τις δημόσιες συγκοινωνίες καθώς και κόστος για 2 αυτοκίνητα που θα επιλέγατε σε αντίθετη περίπτωση για την μεγάλη σας παρέα. Στην Ενοικίαση 9θέσιου Μίνι Λεωφορείου Diesel θα μοιραστείτε τα κόστη και θα ταξιδέψετε με όλες τις ανέσεις. Η Chaniacarrentals.com είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς για την Ενοικίαση 9θέσιου Μίνι Λεωφορείου Diesel στην Κρήτη, λόγω των όρων και των προϋποθέσεων που ορίζουμε στις κρατήσεις και λόγω του αξιόπιστου στόλου μας. Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημά σας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

9θέσια Αυτόματα Μίνι Λεωφορεία

Η Chaniacarrentals.com διαθέτει για εσάς προς Ενοικίαση 9θέσιου Αυτόματου Μίνι Λεωφορείου το Peugeot Traveller Diesel σε μια πολύ λογική τιμή. Είναι ακαταμάχητο στην οδήγηση, ο δίλιτρος πανίσχυρος κινητήρας του βγάζει 180 ίππους και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Peugeot Traveller Diesel μπορεί να σας πάει όπου θέλετε. Τα 70 λίτρα χωρητικότητας του ντεπόζιτού του προσφέρουν 1200χλμ αυτονομίας και ο μέσος όρος κατανάλωσης καυσίμου φτάνει τα 6 λίτρα / 100 χλμ.. Θα απολαύσετε την Ενοικίαση του Αυτοκινήτου σας στο μέγιστο. Είτε έρχεστε στην Κρήτη για οικογενειακές διακοπές είτε πραγματοποιείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι, καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή και ζητήστε μας πληροφορίες σχετικά με την online διαδικασία των κρατήσεων μέσα από το σύστημά μας. Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημά σας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

Τετράτροχα Αυτόματα Μεγάλα Τζιπ

Απολαύστε και ταξιδέψτε με εμπειρία first-class με το Renault Koleos Diesel. Η ευρυχωρία και η γενναιοδωρία στο εσωτερικό του σας καλωσορίζουν να απολαύσετε μια άνετη εμπειρία γεμάτη πολυτέλεια. Ελαφριά ατμόσφαιρα, πανοραμική οροφή, μεγάλη επιφάνεια αφής, φώτα ημέρας, όλα είναι σχεδιασμένα για την απόλαυση της οδήγησης. Διαθέτει άφθονο χώρο για τις αποσκευές σας σε ένα πορτμπαγκάζ 538 λίτρων. Οι διακοπές σας στην Κρήτη θα σας μείνουν αξέχαστες με αυτό το Ενοικιαζόμενο Τετράτροχο Αυτόματο Μεγάλο Τζιπ. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες μέσω της ιστοσελίδας μας Chaniacarrentals.com. Κατόπιν αιτήματός σας, παραδίδουμε τα οχήματά μας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

https://www.livechatalternative.com/