Ενοικίαση Aυτοκινήτου στο Λιμάνι των Χανίων

Άφιξη στο Λιμάνι των Χανίων

Όταν φτάσετε στο Λιμάνι των Χανίων ένα μέλος του προσωπικού μας θα σας περιμένει ακριβώς έξω από το πλοίο με το οποίο ταξιδέψατε προς το Λιμάνι των Χανίων, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας, ώστε να μπορείτε να το αναγνωρίσετε.

Αναχώρηση

Η Chaniacarrentals.com θα είναι μαζί σας μέχρι την τελευταία στιγμή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Κρήτη και θα σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε θέματα που μπορεί να προκύψουν με το Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο σας και το ταξίδι σας στο νησί. Εάν θέλετε να παραδώσετε το αυτοκίνητο στο Λιμάνι των Χανίων, ένα μέλος του προσωπικού μας θα σας περιμένει ακριβώς έξω από το πλοίο με το οποίο θα αναχωρήσετε, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας.

GPS Ρυθμίσεις Συσκευής

Για να βρείτε το Λιμάνι των Χανίων σε μια συσκευή GPS, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις παρακάτω πληροφορίες στην GPS συσκευή σας. Γεωγραφικό πλάτος και μήκος του αεροδρομίου: 35°29'47.02"N 24°4'13.31"E or 35.49056, 24.074755.

Το Λιμάνι των Χανίων βρίσκεται 4 χλμ. από τα Χανιά.

Είτε έρχεστε για διακοπές είτε για επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη, στο Λιμάνι των Χανίων η Chaniacarrentals.com προσφέρει άφθονα μοντέλα και κατηγορίες αυτοκινήτων: Οικονομικά Αυτοκίνητα, Οικογενειακά αυτοκίνητα, Αυτόματα αυτοκίνητα, Πετρελαιοκίνητα, Κομψά Αυτοκίνητα σε Προσιτές Τιμές, Κάμπριο, Μίνι Λεωφορεία, Πολυτελή Αυτοκίνητα , SUV’s, Τζιπ 4x4. Επιλέξτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και κλείστε το online μέσω της μηχανής κρατήσεων της εταιρείας μας.

Η Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Λιμάνι των Χανίων είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το νησί της Κρήτης και την περιοχή των Χανίων. Οδηγήστε αυτοκίνητα της Chaniacarrentals.com και επισκεφθείτε μέρη όπως η Γεωργιούπολη, το Ακρωτήρι, το Φραγκοκάστελλο, τα Σφακιά, ο Πλατανιάς, η Αγία Μαρίνα, το Καστέλι και η Κίσσαμος.

Φθηνές Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Λιμάνι Χανίων

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Diesel στο Λιμάνι των Χανίων

Ενοικιαζόμενα SUV Τζιπ στο Λιμάνι Χανίων

https://www.livechatalternative.com/