ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το οφειλόμενο υπόλοιπο θα καταβληθεί κατά την παράδοση του αυτοκινήτου σας. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας θα κρατηθεί για εγγύηση. Η κράτηση θα επιβεβαιωθεί μέσω ενός απαντητικού e-mail. Δεν θα υπάρξει χρέωση μέχρι 7 ημέρες πριν την άφιξή σας. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας 7 ημέρες πριν ή περισσότερο από την ημερομηνία άφιξής σας, δεν θα υπάρξει χρέωση. Οποιεσδήποτε ακυρώσεις πραγματοποιούνται σε λιγότερο από 7 ημέρες πριν την ημερομηνία της άφιξης σας, θα χρεώνονται με το 20% της αξίας της κράτησής σας. Αν δεν εμφανιστείτε καθόλου, μπορεί να χρεωθείτε με το 100% της αξίας της κράτησής σας. Το υπόλοιπο θα καταβληθεί κατά την παράδοση του αυτοκινήτου σας. Όλες οι πληρωμές υποβάλλονται σε επεξεργασία στην Ελλάδα από την Chaniacarrentals.com. Αυτό θα φαίνεται στη δήλωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Όλοι οι τοπικοί φόροι και ο ΦΠΑ περιλαμβάνονται στις τελικές τιμές.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Τρίτου Μέρους – Συμπεριλαμβάνεται

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο περιορίζεται μέχρι 500.000 ευρώ για σωματικές βλάβες σε τρίτους και μέχρι 100.000 ευρώ για ζημίες σε ιδιοκτησία τρίτων.

Ασφάλιση Απαλλαγής Ευθύνης Ζημιών (C.D.W) – Περιλαμβάνεται

Η ασφάλιση για την Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών σημαίνει ότι το αυτοκίνητο της Chaniacarrentals.com είναι ασφαλισμένο και για ζημιές από σύγκρουση που προκαλούνται από τον ενοικιαστή, αλλά με μια επιπλέον χρέωση. Η επιπλέον χρέωση για σύγκρουση από υπαιτιότητα του ενοικιαστή είναι 400 ευρώ για τα γκρουπ A, B & C και 600 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα γκρουπ.

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος (P.A.I) – Περιλαμβάνεται

Καλύπτει τον οδηγό και τους επιβάτες με τα εξής ποσά αντίστοιχα: Απώλεια ζωής του οδηγού, μόνιμη ολική αναπηρία, μόνιμη μερική αναπηρία έως 15.000 ευρώ, Ιατρικά έξοδα οδηγού μέχρι 300 ευρώ. Για όλους τους υπόλοιπους επιβάτες απώλεια ζωής, μόνιμη ολική αναπηρία, μόνιμη μερική αναπηρία μέχρι 500.000 ευρώ.

Πλήρης Ασφάλιση Απαλλαγής Ευθύνης Ζημιών (F.D.W) – Προαιρετικό

Η ευθύνη των ενοικιαστών για ζημιές από σύγκρουση μπορεί να αρθεί με την υπογραφή και την καταβολή ημερήσιας προμήθειας 9 ευρώ την ημέρα.

Ανεξάρτητα από το αν η F.D.W. έχει γίνει αποδεκτή ή όχι, ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την πλήρη αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς μπορεί να προκληθεί στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου ή στους τροχούς και τα ελαστικά του ή αν η ζημιά οφείλεται σε παραβάσεις του Ελληνικού Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ασφάλιση Τροχών και Ελαστικών – Προαιρετικό

Προσφέρεται με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ την ημέρα, καλύπτοντας όλες τις πιθανές φθορές στους τροχούς και στα ελαστικά στο αυτοκίνητο της Chaniacarrentals.com.

Προκειμένου να έχουν ισχύ οι ασφάλειες, το όχημα δεν πρέπει να οδηγείται υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή οποιουδήποτε τύπου φαρμάκου.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το γραφείο της Chaniacarrentals.com (Κέντρο Τηλεφωνικής Επικοινωνίας: 69733 26000) καθώς και με την αστυνομία (Τηλέφωνο 100).

Είναι υποχρεωτικό για τον πελάτη να συμπληρώσει την έκθεση της αστυνομίας, διαφορετικά η ασφάλεια καθίσταται άκυρη.

Το όχημα δεν θα πρέπει να μετακινηθεί από το σημείο του ατυχήματος μέχρι να φτάσουν οι τοπικές αρχές.

Ο οδηγός πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο μισθωτήριο συμβόλαιο.

Το όχημα δεν θα πρέπει να οδηγείται από μη εξουσιοδοτημένους οδηγούς από την Chaniacarrentals.com, διαφορετικά όλες οι ασφάλειες θα είναι άκυρες και ο ενοικιαστής θα έχει την πλήρη οικονομική ευθύνη για τις ζημιές.

Σε περίπτωση βλάβης επικοινωνήστε με το κέντρο τεχνικής υποστήριξης της Chaniacarrentals.com στο 28310 72440.

Όλες οι καταγγελίες / προβλήματα πρέπει να αναφέρονται τοπικά και αμέσως, ώστε η Chaniacarrentals.com να μπορεί να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Δεν θα δεχτούμε ετεροχρονισμένες καταγγελίες.

Οι κρατήσεις μπορούν να επιβεβαιωθούν μόνο σύμφωνα με την κατηγορία του οχήματος και όχι σύμφωνα με το μοντέλο του αυτοκινήτου. Εάν η κατηγορία του οχήματος δεν είναι διαθέσιμη, η Chaniacarrentals.com θα κάνει αναβάθμιση αυτόματα σε υψηλότερη κατηγορία οχημάτων χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα αυτοκίνητα που αναγράφονται σε κάθε κατηγορία χρησιμεύουν ως τυπικά παραδείγματα για το μέγεθος και τις επιδόσεις της κατηγορίας του οχήματος. Η Chaniacarrentals.com δεν έχει ευθύνη εάν το όχημα δεν είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές κατά την άφιξη. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα πρότυπα ή το μέγεθος του αυτοκινήτου που έχετε κάνει κράτηση, παρακαλούμε να το αναφέρετε στον τοπικό αντιπρόσωπό μας.

Παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@chaniacarrentals.com και θα απαντήσουμε στο ερώτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Η βοήθεια για την βλάβη του αυτοκινήτου ισχύει για όλη την Κρήτη. Το προσωπικό μας θα σας συμβουλέψει για όλους τους αριθμούς και τα στοιχεία επικοινωνίας την ώρα της ενοικίασης.

Το γραφείο και το πάρκινγκ μας βρίσκονται απέναντι από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου του Ηρακλείου, μέσα στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων. Για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας, παρακαλώ ελάτε να μας βρείτε εκεί.

Ένα μέλος του προσωπικού μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας.

Ναι, φυσικά. Παρέχουμε δωρεάν στους πελάτες μας παιδικά καθίσματα και booster. Παρακαλούμε συμπληρώστε στο τελευταίο βήμα της κράτησής σας στο πεδίο "Σχόλια / Επιπλέον Στοιχεία *" την ηλικία του παιδιού ή των παιδιών σας.

Ναι. Παρακαλούμε καλέστε στην έδρα της εταιρείας μας πριν λήξει η ενοικίασή σας. Τον τηλεφωνικό αριθμό των κεντρικών μας γραφείων θα τον βρείτε στο μισθωτήριο συμβόλαιο.

Ένα μέλος του προσωπικού μας θα σας περιμένει ακριβώς έξω από το πλοίο με το οποίο ταξιδέψατε προς το λιμάνι του Ηρακλείου ή των Χανίων, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας, ώστε να μπορείτε να το αναγνωρίσετε.

Ναι. Έχουμε ένα πλήρως ασφαλές site. Η Chaniacarrentals.com χρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL από την GeoTrust, την απόλυτη λύση ασφάλειας και εμπιστοσύνης στο διαδίκτυο, που παρέχει κρυπτογράφηση 256-bit και σήμα αξιοπιστίας True Site ™ που παρέχει επικύρωση ταυτότητας ιστότοπου τρίτου μέρους. Η ιστοσελίδα της Chaniacarrentals.com προσφέρει ασφαλείς επικοινωνίες με κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων που ανταλλάσσονται προς και από τη φόρμα κράτησης στην ιστοσελίδα. Λόγω αυτού του γεγονότος μπορείτε να περάσετε την πιστωτική σας κάρτα και τα προσωπικά σας στοιχεία μέσω του συστήματός μας κράτησης πραγματικού χρόνου με εμπιστοσύνη. Ακολουθούμε αυστηρές οδηγίες σχετικά με την ιδιωτικότητα των πελατών μας και προσαρμόζουμε ασφαλή μέτρα υψηλού επιπέδου για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα δεδομένα προχωρούν με ασφάλεια.

Ναι. Παρακαλούμε επιλέξτε στην μηχανή των κρατήσεων την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας και γράψτε το όνομα του ξενοδοχείου σας στο πεδίο "Σχόλια / Επιπλέον Στοιχεία *" στο τελευταίο βήμα της κράτησής σας. Το προσωπικό μας θα σας συναντήσει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας.

Ναι. Όλες μας οι τιμές στις ενοικιάσεις των αυτοκινήτων συμπεριλαμβάνουν Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (CDW χωρίς έκπτωση), Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Τρίτου Μέρους, Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος, Ασφάλεια Τροχών και Ελαστικών, Ασφάλεια Πυρός και Κλοπής, Απεριόριστα Χιλιόμετρα, Φόρους, Οδική Βοήθεια, Οδικός Χάρτη της Κρήτης.

https://www.livechatalternative.com/