Ενοικίαση Τζιπ στα Χανιά

4WD Τζιπ 1.3 Open Top

Ο πρίγκιπας σε μια οικογένεια τζιπ, αυτό το μικρό SUV είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών επιλογών του στόλου μας στις Ενοικίασης Αυτοκινήτων. Με το σύστημα 4x4 που διαθέτει μπορείτε να το οδηγήσετε σε όλους τους δρόμους της Κρήτης. Το Suzuki Jimny είναι κατάλληλο για 4 ενήλικες. Ωστόσο, αν πηγαίνετε μακρινό ταξίδι, για να έχετε άνεση σας συνιστούμε να είστε το πολύ 2-3 ενήλικες μέσα στο τζιπ, γιατί οι εσωτερικοί του χώροι είναι αρκετά μικροί. Το Suzuki Jimny δεν είναι κάποιο Ενοικιαζόμενο Πολυτελές Αυτοκίνητο, αλλά μαζί του μπορείτε να πάτε οπουδήποτε επιθυμείτε είτε πρόκειται για ασφαλτοστρωμένο δρόμο είτε για ανώμαλο ορεινό δρόμο. Για εσάς που θέλετε χαμηλό κόστος στις Ενοικιάσεις Τζιπ το Suzuki Jimny είναι η καλύτερη επιλογή. Διαθέτει ραδιόφωνο, cd player και αερόσακους. Κατόπιν αιτήσεως, θα σας το παραδώσουμε στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

Τετράτροχα Αυτόματα Μεγάλα Τζιπ

Απολαύστε και ταξιδέψτε με εμπειρία first-class με το Renault Koleos Diesel. Η ευρυχωρία και η γενναιοδωρία στο εσωτερικό του σας καλωσορίζουν να απολαύσετε μια άνετη εμπειρία γεμάτη πολυτέλεια. Ελαφριά ατμόσφαιρα, πανοραμική οροφή, μεγάλη επιφάνεια αφής, φώτα ημέρας, όλα είναι σχεδιασμένα για την απόλαυση της οδήγησης. Διαθέτει άφθονο χώρο για τις αποσκευές σας σε ένα πορτμπαγκάζ 538 λίτρων. Οι διακοπές σας στην Κρήτη θα σας μείνουν αξέχαστες με αυτό το Ενοικιαζόμενο Τετράτροχο Αυτόματο Μεγάλο Τζιπ. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες μέσω της ιστοσελίδας μας Chaniacarrentals.com. Κατόπιν αιτήματός σας, παραδίδουμε τα οχήματά μας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

Τετράτροχα Μεγάλα Τζιπ 2.0 A/C

Αν ψάχνετε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο που κάνει τόσο για ορεινούς και κακοτράχαλους δρόμους όσο και για δρόμους μέσα στην πόλη, τότε το Hyundai Tucson είναι αυτό που σας ταιριάζει. Το Hyundai Tucson είναι ένα συμπαγές crossover μεσαίου μεγέθους SUV 4x4 με εξαιρετικό σχεδιασμό και διαστάσεις. Έχει αρκετό χώρο για τρεις μεγάλες βαλίτσες και δύο μικρές και διαθέτει πέντε καθίσματα. Παρόμοιο με άλλα Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα αυτού του μεγέθους, το Hyundai Tucson διαθέτει επίσης μια κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth, ένα ραδιόφωνο οθόνης αφής, υποδοχή USB / AUX καθώς και κλιματισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας μας Chaniacarrentals.com. Κατόπιν αιτήματος σας παραδίδουμε το όχημα της επιλογής σας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, στο Λιμάνι των Χανίων και οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε στην περιοχή των Χανίων Κρήτης.

https://www.livechatalternative.com/